Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2019. június 16., vasárnap

Egy felejthetetlen nap (vagy már kettő)

2012.06.16. Deseda tó
Pontosan hét esztendővel ezelőtt

Remek kirándulóidő volt akkor. Napsütés, meleg. Nyári nap. Épp mint ma. Csónakáztunk, jártunk a parton, jártunk az arborétumban.
Készült anno, ezen fotók egy részével, két bejegyzés is.

Az egyik a: Tűágyon címet kapta, a másik pedig a: Csónakos.

Ma pedig egyedül voltam kint. Pöti még nem ért haza, Szato lassan indul a reptérre, Meli mami kihagyta a rekkenő hőséget, s mert ő nem jött hát Marika sem, Szato anyukája.
Maradtam magam. S mert Zsömi sincs már velem, csak gondolatban, hát nem volt okom elhagyni a vizet. Hétkor vágtam neki, tízkor már őrülten tűzött a nap, irgalmatlan volt a forróság. Az ágból a kikötőig, kegyetlen fél óra volt húzni a lapátokat. Hosszú nadrág, hosszú ujjú póló, a széles kalap a megégés ellen, hát dőlt rólam a víz. Annyi, mintha toltam volna a csónakot. Irgalmatlan a nap ereje!

Már csak annyi, hogy most már az összes fotó ott van ahol a helye, ahol egyesével is látható, az: Emlékalbumban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése