Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2020. november 23., hétfő

Minden nap, vagy bármelyik nap

2020.11.23.

Nem, nem felejtettem el. November 16-án volt két éve, hogy elment. Egy hete. Nem feledkeztem el róla, csak ... csak nem láttam okát, hogy pont a halála napját kezeljem kiemelt napként. Miért lenne pont az a nap egy kiemelt évforduló? Miért pont az a nap?

Nincs nap, hogy jártomban ne jutna valamiről eszembe, ezért hát minden nap lehet évforduló. Minden nap, vagy bármelyik nap.
66 083 nap alatt bejártuk szinte az egész országot, eljutottunk minden oldalára, sarkára, szegletébe. Nehéz lesz már olyan utat választanom, ahol vagy az út során, vagy a célnál ne látnék meg valamit, valami olyat ahol voltunk, vagy amerre jártunk.
Még ha csak átsuhantunk is valamikor. ... Ha meg mégsem? Jön a gondolattal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése