Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2016. június 10., péntek

Az első hó

2009.01.29. Kaposvár
Ekkor jött meg az első hó. Hogy korán, vagy későn? Nézőpont kérdése. A télhez képest későn, az új esztendőben meg ... kinek-kinek. Biztosan voltak, kik örültek neki, s olyanok is akik a pokolba kívánták. Ott hamar elolvad.

Zsömi örült neki. S mint a képek is mutatják nem csak ő. Nagyon szereti a frissen esett havat. hempergőzni, futkározni, bolondozni.

Roppant mód csípem, mikor belefúrja az orrát a friss hóba, le egészen a talajig, s nagyokat horkant miközben veszi fel a szimatot. Csúcs! Majd felkapja a fejét, szökell kettőt s kezdi a szimatfelvételt elölről.
Az sem mellékes, egy kiadós fürdés, szaladgálás a friss hóban a tiszta levegőn s olyan, de olyan üde szagú a bundája, hogy az valami csoda! Baja csak az ujjai közé ragadt hógömböcskékkel szokott lenni, de megoldja. Lefekszik és kiszopogatja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése