Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2016. november 27., vasárnap

Strandolás

210.07.23. Szentendre
Zsömi nagyon szeret fürdőzni és mint ahogy már pár alkalommal s helyen említettem, kiemelt figyelmet tanúsít a Dunának. Imád a Dunában fürdeni!



Fürdési alkalmat eddig csak akkor hagyott ki a Dunán, ha én tiltottam el a víztől. Amennyiben övé a választás lehetősége, ő bíz belemegy!





Ez a partszakasz kész kutyaparadicsom, szinte már kutyás strand. Ideálisak a feltételek. Remek sekélyesek is vannak, lassú sodrású részek, bedőlt fák, ligetes partszakasz árnyékkal, szűrt nappal.
Bár Zsömi sajnos nem egy kutyabarát kutya, azért itt megvolt az idegennel is. Kicsit méregette, kicsit szaglászgatta, majd mentek strandolni!

1 megjegyzés:

  1. A Duna elég veszélyes, nagy a sodrása. De aki szereti partközelben, az szereti és kész.

    VálaszTörlés