Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2017. március 5., vasárnap

Szádelői-völgy

2011.07.19. Szádelői-völgy
Csodaszép hely. A völgyséta egy nem túl hosszú útvonal, a völgyben ballagva legalább is nem túl hosszú, ámde annál több a látnivaló.

A látnivalókat itt úgy értem, annak akad, ki fogékony a természet szépségeire. Egyszer még mindenképp vissza kell ide térnünk, mert szeretnék a gerincen, a felső úton is végigballagni. Sajnos az itt és ekkor nem fért bele, meglehetősen későn érkeztünk s már teljesen besötétedett a szurdok mire kiértünk belőle.


No meg azért is vissza kell térnünk, mert Zsöminek sem volt ideje annyit fürödni amennyihez kedve lett volna. Nekem meg annyi fotót nem volt időm készíteni amennyihez kedvem lett volna. Arról nem is beszélve, hogy később már a fényviszonyok sem kedveztek, el is szúrtam elég sok kockát. Mint például a Zsömi barátom strandolós képét!
Szádelői-völgy visszavár!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése