Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2016. június 20., hétfő

Piknik

2009.05.17. Deseda tó - Deseda arborétum
Emlékszem, jó kis piknik volt. Kezdtük a tó partján, kis eszem iszommal. Semmi flanc, csak amit a lélek megkíván néha. Zsömi imádja az efféle családi, baráti összeröffenéseket, mert hát a jó levegő, a szabad mozgás, a sok kényeztetés.

A kényeztetéshez az is beletartozik ilyen alkalmakkor, előszeretettel etet minden társaságbéli, egy jelen lévő szőrös gyereket. A sok kaját oszt le kellett járni, ezért Zsömi, elvitt minket az arborétumba sétálni.
Látszik, mennyire élvezte őkelme, a fotózáson is eldobta magát. A nőpárti vénáját is kidomborította újfent. Minek utána elunta az én rángatásom, átpártolt Mónihoz.  Igazi társasági lény, a kis barátom!



2 megjegyzés:

  1. Móni harmonikusabb, megértőbb. Ha elfárad, hozzá húz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindig is nőpárti volt Zsömi, hisz az igazi gazdi, Pöti! :)

      Törlés