Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2017. május 10., szerda

Havat nekünk!

2012.01.06-i bejegyzés a MJ -Vándor blogból

Havat szeretnénk! Havat! Ide nekünk egy kis havat, mint tavaly! Ez a kép lassan egy éves, mert az elmúlt év februárjában készült. Akkor leesett egy kevéske hó és mi ki is használtuk Zsömivel. Egy jó sétára és egy jó kis csúszásra.
Mert ha hiszitek s ha nem, de Zsömi még arra is rávehető hogy lecsússzon a gyerekcsúszdán. De le ám! Nem csak télen, de bármikor megteszi. Ok! Tudom, most páran felhördülnek és ... De mielőtt bárki is nekem esne elmondanám, ez a csúszda a Deseda arborétumban található, gyakorlatilag erdőben és nem játszótéren. Ha a rókák és egyébb vadak oldalba pisilhetik, a madarak letojhatják, akkor talán Zsömi meg lecsúszhat rajta a rengeteg oltásával egyetemben. Játszóterekre amúgy nem szoktam vele bemenni még átsétálni sem, a békesség kedvéért. Ez itt a kivétel! Szóval!
Holle anyó! Cserélje le a lusta leányt, mert havat akarunk

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése