Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2017. május 5., péntek

Malacka

A 2011-es esztendőnek is a végére érünk. Biztosan vannak történések Zsömi eddigi életében ami véletlen kimaradt. De abban bízok, lényeges, nagy súlyú történés nem marad ki. Azért majd még visszanézem a fotóarchívumot, hisz minden róla készült kép nem kerülhet be a blogba, de esetleg akad olyan amiről beugrik valami történés. Ha nem lesz ilyen, akkor legközelebb már 2012-őt tapossuk.
2011.12. 27-i bejegyzés a MJ - Vándor blogból.
Nagyon nagy becsben van Malacka. Zsömi első számú kedvencévé lépett elő szenteste. Malacka az ő Karácsonyi ajándéka.
Zsömi tudja, a fenyőfadíszítés "hoz" valamit. Egész nap látni rajta a várakozást. Estére kelve már mindig "hulla" fáradt a nagy készenlét miatt. Azonnal elvonult és lefektette Malackát is. Az első éjszakán a kosara egyik sarkában összegömbölyödve töltötte, és ha nem aludt, akkor Malackát nézte. Azóta, mikor hazaérek, hozza kedvencét megmutatni, majd visszaviszi a fekhelyre. Úgy fogja meg a gumiállatkát, mint a hímes tojást. Ha elkérem tőle. akkor oda adja, de míg nálam van, le nem veszi a szemét róla. Mindig is nagyon szerette, ha ajándékot kapott és mindig meg is becsülte azokat. Nagy becsben tartja a dolgait, alig van olyan amit megrongált volna és általában azt is tudja, hová tette le a cuccait. Mikor cincálni van kedve, akkor a rágókötelet tépi, ha rágicsálni akar, akkor a préselt csontot. A gumiállatkákat, labdát nem rágja, csak hordja, játszik és őrzi őket. Most leginkább az első számú kedvencét, Malackát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése