Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2017. augusztus 22., kedd

Reggeli napfürdő

2012.07.28. Szentendre
Nyaraláskor a reggeleket Zsömi egy már-már rituális napfürdővel szokta kezdeni. Ezen a képen épp Szentendrén, de ha teheti -és nyaraláskor teheti- akkor máshol is így nyitja a napot.
Benivel élvezik a reggeli enyhébb napsugarakat. Szerette Benit, de sajnos a tengerimalacok élete is rövid. Túl rövid. Beni már átköltözött.

2012.07.26.  Kisoroszi
A napfürdőzést pedig rendszerint "mehetnék" követte. Valahová a környékre.
Ezen a fotón épp Kisorosziba szólt a "mehetnék".

2012.07.27. Dömös
Ezen a fotón pedig Dömösre. De csak egy szusszanásnyi időre. Mert innét vezetett a túraút a Rám-szakadékba. Majd ide is tértünk vissza a szakadék és a Lukács-árok után. Zsömi természetesen Dömösön is és Kisorosziban is úszott egyet a Dunában.
Még szép! A Dunát nem lehet kihagyni.
Ami azért tényleg a Duna iránti nagy szerelemre utal, ugyanis Kisorosziban tartózkodásunk alatt szinte végig esett az eső. Dömösre pedig ugye a Rám-szakadékból jöttünk, ahol számát sem tudom, hogy hányszor mártózott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése