Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2017. október 29., vasárnap

Fárasztó út

2013.07.14. Felsőpáhok
A hosszú utazást követően, jól megérdemelt pihenés. Még csak egy ideiglenes fekhelyen a kirakott cuccok közt, de azért pihenő.

Majd pedig a frissen nyírt fűben a jó meleg napon. Zsömi ugyan az utazások zömét is fekve tölti, de mégis belefárad. Egy-egy hosszabb utat követően rá kell pihenjen.


Persze ha kis játék, dögönyözés, masszírozás, hancúrozás a gazdival, akkor már annyira nem is fáradt! Tud ő gyorsan is pihenni.

2013-ban Felsőpáhokon volt a szállásunk, onnét jártuk a vidéket s hát mondhatom nagyon tetszett Zsöminek is. Számos kirándulás, vártúra és sok-sok élmény várt rá.
Már a szállást is neki találták ki. Családi ház udvarral, csendes, csekély mozgású faluban, átmenő forgalomtól mentes övezetben, nyugalomban. Csodás!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése