Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2017. november 16., csütörtök

Holtfáradtan

2013.07.21. Szentendre
Kifáradt szegényem a hosszú út alatt. Felsőpáhoktól Szentendréig hosszú és fárasztó volt neki az utazás. Rá kellett pihenni.
Így tud ő aludni a kedvenc helyén a kocsiban.
Nyaralások alatt nemegyszer előfordul az is, hogy bekéredzkedik pihenni. Miért is ne? Ha egyszer ott esik neki igazán jól! Ha egyszer ott otthon, otthonosan érzi magát és ezért nagyobbat tud aludni, jobban tud pihenni!
Kárt nem tesz, legyen meg az öröme, boldogsága. Jár neki! Megérdemli.

2 megjegyzés:

  1. Ooooh! Hagyd otthon. Idősnek tűnik. Az állandóság fontos neki.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. No igen. Most már amikor tudom odahaza hagyom, kímélem. Mint ma is. El kellett ruccannom Tass városába s nem akartam terhelni az oda s vissza majd 400 kilométerrel plusz a várakozás, hát elküldtem vendégségbe.
      Viszont ha nyaralni megyünk. mint akkor is Szentendrére, hát vinnem kell. Egy napnál többet már ne visel el nélkülünk. Depressziós lesz. Még Pöti, az igazi gazdi, keze alatt is az volt.

      Törlés