Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2019. április 25., csütörtök

Kikötésre vár

2010.04.25.

A Google ajánlott fel két fotót ezzel a dátummal feliratozva. Legnagyobb meglepetésemre nem találtam arra a napra bejegyzést egyik blogon sem ezekkel a képekkel. Sőt. Utána sem. Pedig a két kép biztosan nem véletlenül került feltöltésre.
De ha már bejegyzést nem találtam hozzá, legalább találtam egy harmadik fotót arról a napról, a saját képtárban.
Mondjuk nagyon az sem lepne meg, ha csak elsiklottam a bejegyzés felett. Hisz ha a nyitókép más, vagy mert ... mert sok. A három blogon, eddig a pillanatig, és ezzel 3559 bejegyzés született. No és hát, az ezen bejegyzések kapcsán is nyitott, 125 albumban mintegy 7-8 ezer fotó bujkál.
A fotók azt sugározzák, szép napsütéses időben csónakáztunk és mert a saját albumban rengeteg a hattyús kép, egy látogatáson voltunk a: Királynő lakhelyén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése