Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2022. június 23., csütörtök

Az ifjú ...

2004. június

Az ifjú Zsömi, az ifjú Igaz Vándor. A kezdete egy útnak amin együtt jártunk.
Nem mondom, hogy hosszú útnak kezdete, mert ha kétannyi adatott volna mint amennyi lett, hát az is kevés.
2004 februárjában került hozzánk, miután egymásra találtak.
Még abban a 2004-es esztendőben megfürdött velünk a Balaton vízében, a Dunában Csepelen, túrázott velünk Fehérkő várába (az első vára volt, azért akartam elvinni annak a 75 napnak egyikén, de már nem lett annyira jól, tartozom neki azzal az úttal), majd eltúrázott velünk Gólyavárba, Schlossberg-templomromjaihoz, azután Pécsvárad várába, azt követte Szászvár, Máré vára, Rezi vára, Simontornya vára, Ozora várkastélya, köztük a szeretett Deseda kiruccanások, pecák és még a nagy jövés-menésbe egy kettős műtét, a farkasfog és a farkaskarom eltávolítása is belefért. A történések időrendi sora nem feltétlen ez, de a felsorolás pontos.
(Terveim közt szerepel, hogy kitűzöm egy vaktérképen a helyeket -talán útvonallal- ahol velünk együtt megfordult. Nem lesz rövid meló, mert számos a pont, az út. Nagy utazó, nagy túrázó volt őkelme.)
Akkor még aktív állományban voltam én is a melóban, így néztünk ki mi 2004-ben mint harcosok: Harc közben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése