Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2015. november 26., csütörtök

Harc

2004.
Bármennyire is töröm a fejem nem jut eszembe hogy jött ez neki, hogy jött ez nekünk? A harc. Arra sem emlékszem biztosan melyikünk kezdte?  De szerintem Zsömi. Vagy én. (Pont mint a vicc: - nem tudom, de az biztos!)

A fotó szerint is egészen hamar kialakult ez a játékos harc s vívjuk manapság is. Zsömi mindig is kitörő örömmel fogadott -s fogad mostanság is-, meglehet egy "fogás" volt az amire reagált. Hasonlatosan ahhoz a fogáshoz mint a képen is. Ezekre a játékos agressziókra reagál műbalhéval. Morog, vicsorog, ráveti magát a kezemre s elkapja. Támad. Visszatámadok, földre viszem s már kész is a nagy balhé. Nagy s zajos balhé. Meg kell mondjam roppant mód élethűen adja a dühöngőt. Melinda néha nehezen viseli idegekkel. Ezért aztán mostanság már ritkábban csapunk össze.
Pedig mostanra tökélyre vittük. Leül elém és mély torokhangon elkezd morogni. Visszamorgok. Egészen élethűen adom már én is. Ő veszi a lapot, kis ideig hergelődünk majd elég hozzáérni s már veti is rám magát. Dühödt morgással, vicsorgással általában karra. Meg kell mondjam, a legnagyobb beleélése mellett sem okoz sérülést pedig csupasz karral is szoktuk játszani. Játékos harc, de teljes élethűséggel. Meglehet egyszer videóra veszem.
Látni kell, mert meglehetősen nehéz, csupán szavakkal visszaadni.

6 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Ok! Időt kérek. Mint már említettem, a videók beágyazása még nem asztalom, s akkor még nem is említettem a vágást. Meg kell tanulnom. :)

      Törlés
  2. Jó a Zsömi történeteket olvasni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Lesz még rogyásig. Csak nehogy beleunj! :)

      Törlés