Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2017. július 15., szombat

A híd

2012.06.20. Deseda tó
A faszerkezetes híd a szűkület felett a Joket öböl mögött. Zsömi kíséretében alaposan megszemléltük a hídszerkezetet és azóta is használjuk rendszeresen.
Ez a fotó szerepel a MJ - Vándor blogon is a "Hídszerkezet" címet viselő képes beszámolóban, de az egész anyagotértelmetlen lett volna ide átmenteni, hisz kedvenc főszereplőm csak ezen az egy fotón látható.
Pedig olyan érdeklődéssel és kíváncsisággal nézi a faszerkezetet, mint aki érti miről is szól a dolog. Meglehet, a számára lényeges dolgot nagyon is érti! Eddig ez itt nem volt, kerülni kellett, most pedig rendszeresen átsétálunk rajta, majd a kikötőből indulva átcsónakázunk alatta. Része lett a világának!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése