Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2019. január 8., kedd

Három évvel ezelőtt

2016.01.07. Deseda

Tegnap volt, napra pontosan, három éve.
Akkor is volt tél hóval, csak a fotók azt mutatják, hogy a mainál nagyobb mennyiségben. Ámbár a mai napnak még nincs vége!
Hóval (nyugtával) dicsérd a napot!

Csatangoltunk akkor is egy nagyot, élveztük a havat, mint 2010-ben is, és mint oly sokszor a 15 év alatt. Nagyot csatangoltunk.
Jártunk a toponári oldalon is, a Fekete I Látogatóközpont felé, és a másik oldalon is, a tó másik végén, az arborétum felé vezető úton. A fotók is mutatják a tájat borító hótakaró mélységét.

És a fotók is mutatják Zsömike felhőtlen boldogságát, örömét, vidámságát ahogy örült a hónak. Mindig nagyon tudott neki örülni. Szertelen boldogsággal, gondtalansággal vetette bele magát a fehér takaróba és szedte fel alóla a szagokat, vagy rohangászott , belefeküdt mint egy kisgyerek.
Mint egy boldog kisgyerek.

A fotók természetesen most is ott vannak egyesével is, Zsömike az Igaz Vándor emlékalbumában. Üresek már a hómezők ...

2 megjegyzés: