Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2019. január 3., csütörtök

A majdnem végzet

Fotó: 2005.01.03.
Napra pontosan 14 éve!

Ez a gumiszerű anyagból készült "harckocsi akasztóhoz" hasonlatos, kék színű rágó kutyajáték, nem először bukkant fel fotókon.
Ha jól emlékszem, akkor 2004 karácsonyára kapta Zsömike.
Rossz vásár volt! Rossz döntés! Később, majdnem megölte!

Az teljesen biztos, hogy 2004 karácsonyán kapta -az első karácsonyára-, hisz rajta van egy karácsonyi fotón ahogy Melitől átveszi.
Egészen pontosan az első velünk töltött karácsonyra, hisz mivel 2003.10.01 -én született
-legalább is ezt adtuk neki a születése napjának- már egy karácsony mögötte volt. Ámde kétlem én azt, hogy az első megélt karácsonya őneki ünnepi lett volna! Hányatott volt a sorsa élete első hónapjaiban.
Gyakorlatilag az első olyan ajándékai egyike, amit igazán karácsonyi hangulatban és igazi karácsonyi szeretetben kapott. Mint mondtam, majdnem megölte őt. A játék egy darabkájának lenyelése miatti panaszai 2006 év vége felé jelentkeztek, és 2007.01.16-án esett át életmentő műtéten.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése