Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2019. január 16., szerda

Felejthetetlenek

2001.01.18.
A nap, hold szépségű, gyönyörű asszony. Édesanyám!
Tizennyolc éve! Ennyi idő alatt felnőtté válik egy csecsemő.

2018.11.16.
Az Igaz Vándor. Zsömike a legjobb , leghűségesebb. Aki igazi családtaggá vált.
Két hónap! Szinte semmi az idő tengerén.

Két dátum, két élet .... vége. Mondják, a múltban nem szabad, nem lehet élni.
A múltban éltünk! Most meg csak a pillanat van. A ma. S a holnap? Az majd vagy lesz, vagy, ... vagy dátum lesz.
A múlt nélkül nem lehet!

Ebben az életben, ezen a világon ők nem találkozhattak. Pedig hát ... édesanyám még tán ma is élhetne, ha nincs a hirtelen halál. Nagyon sietett, nagyon gyors volt. Esély nem volt a harcra! S tán még Zsömi is élhetne, ha nem jön a gyógyíthatatlan kór. Esély nem volt, de mód volt a harcra! Vesztettünk!

A képek, sorban: Édesanyám (2011.01.18-án készítettem a montázst). Zsömike Melivel (2011. 01.16. deseda arborétum). Zsömi ismerkedik (2011.01.16. Kaposvár Pipacs sétány).
És egy kép, egy gyönyörű fotó a természetről, ahol Zsömivel rengeteg időt töltöttünk el, és ahol sok-sok évvel, több évtizeddel korábban, oly sokszor csatangoltunk a gombák után, édesanyámmal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése