Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2019. február 4., hétfő

Az első csónaktúránk

Ez a bejegyzés most azért született, mert a csónak megint ring, és ha Zsömike ma velem lett volna, akkor biztosan csónakázunk is egyet, nem csak kitakarítom a csónakot, és akkor a mai nap lett volna az idei első csónaktúránk.
Nem lehetett így.

Ezek a fotók 2010-ben készültek Zsömi első csónaktúráján.


2010-ben az első út márciusra esett, akkor engedte meg az időjárás.
Sok minden változott azóta. A csónak is, akkor s utoljára nézett így ki.
Akkor még az ágban, Somogyaszaló önkormányzata kikötőjében volt kikötőhelyünk. Zsömike is még fiatal volt, vörös, lelkes s lelkesen tanulta a vízen létet.
Hamar megszokta. Gyorsan megkedvelte.

Hosszú utat tettünk meg akkor 2010-ben. Hosszú lett az első út mint időben, mint pedig távolságban. Bejártuk mindkét ágat, mindkét véget. Az első animáció fotói úton, a nyílt vízen készültek, a másodikon a Magyaregresi-ágban készült képek, a harmadikon a Somogyaszalói-ágban a kikötés fotói.

Írtam én anno erről az első útról is -Hajóskapitány- címmel.
Majd írtam -Első túra- címmel is.
De akkor, mindegyik bejegyzésnél csak pár fotót illesztettem be. Most pedig itt van az összes aznapi kép, ami az utat és ami Zsömikét örökítette meg.

A fotókat egyesével is meg tudjátok tekinteni a -Emlékalbum, az Igaz Vándorról- fotótárhelyen.

1 megjegyzés: