Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2019. július 11., csütörtök

Fertőd - Hegykő

2010.07.12. Fertőhomok

Nyaralásunk első napján készültek a fotók. Hegykőn volt a szállásunk, hosszú volt odáig az út Zsöminek. Hosszú és meleg.
Ki is használta az első sétán a kínálkozó lehetőséget, és bement egy vízzel teli árokba. Aminek aztán következménye lett a kényszerzuhany a szálláson, hol is lemostuk róla az állott víz és iszap "illatát", meg a hosszú és vizes séta porát.

Megnéztük még az első napon a Fertőt, egy kilátóként jelzett magaslesről. Kétlem, hogy Zsömi bármit is látott a tóból, mert mi sem. Amíg csak a szem ellátott, a "szerencsés helyre" emelt magaslesről, hát csak nád volt meg megint nád és még "egy kis" nád!

Eljött velünk kastélynézőbe is Fertődre. Élvezte ő nagyon ezeket a sétákat. Lehetett az park, vagy kőrengeteg, épület vagy vár, mindegy volt neki. Csak menjünk és csak együtt menjünk!

A fotók egyesével is megtekinthetők az: Emlékalbum, ... ban.

No persze, némelyik fotó már felbukkant valamelyik blogban anno, mint például a: Nagyok címet viselő az MJ - Vándor blogon.

Vagy mint ezen a blogon a: Határles a Kastélyok és a Hűtőfürdő címen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése