Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2016. augusztus 7., vasárnap

Ébresztő

2009.07.05. Budapest
Zsömi kedvelt ébresztési rítusa. A következőképp zajlik.
Kiválasztja a számára megfelelőnek ítélt célszemélyt és őt vagy felébreszti, vagy ha ébren van kezdődhet a műsor!
Ha a kiválasztott még nincs ébren, akkor a műsor ébresztéssel kezdődik.
Halk, nyüsszögő hangon énekelget az ágy mellett, amennyiben ez hatástalan akkor egy idő múltán az orrával finoman bökdös is mellé. Rendszerint a célszemély kezét böködi az orrával, vagy nemes egyszerűséggel befúrja a fejét a kar alá.
Ha a kiválasztott már ébren van, akkor az énekléssel együtt indul a bökdösés. Mindkettő egyre intenzívebben, mindaddig, míg a kiválasztott nem veszi az adást végre és neki nem áll a simogató kúrának. Arra megy ki az egész műsor!
A helyzetet nyilvánvalóan csak megkönnyíti egy a képen is látható állapot, amikor a kiválasztott vendégágyon pihen. Könnyebb elérni! Mind a kiválasztottat, mind pedig a simogató kúrát.
Ez kérem, a helyzettel s a hatalommal (a kedvencek hatalma) való visszaélés, Zsömi módra!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése