Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2016. augusztus 15., hétfő

Jégen

2008.11.18. Deseda tó.
Méghozzá a tó jege, a befagyott tavon.
A helyzet az, ennek a bejegyzésnek már meg kellett volna történnie a 2008-as esztendő áttekintésekor, de az albumot rosszul címkéztem fel s 2009 szerepelt rajta. Elszúrtam. Most már mindegy és még csak azt sem mondhatom ilyen többé nem lesz. Mert lehet!
Itt viszont mát rendesen megkapta a "008-as címkét.
Merthogy teli kocsival mentünk, Zsömi a fotón is látható módon utazott korcsolyázni. Mérsékelten szereti ezt a fajta utazást, mert nem lát ki az ablakon. Megértem szegényt!


Mivel sem ő, sem én nem tudunk vaséllel korcsolyázni -és én már nem is fogok megtanulni a térdem végett- ezért bolondozással kezdtük. Jót tett a birkózás őkelmének is, be és kimelegedett kicsit.

Olyannyira bemelegedett, hogy mikor a gazdi és tesója siklott ő már vígan nyargalt, rohant a jégen. Az igazsághoz tartozik, azért nem volt ismeretlen neki a jégvilág, nem először baktattunk jégre. Így meg, hogy hó is volt rajta különösen jó. nem is csúszik a tappancs olyan nagyon és fetrengni is kiváló.

Bíz már meg nem mondom kire figyel, de valakire nagyon. Biztosan azt várta, hogy s miként tovább?

Minden jó dolog egyszer félbe hagyatik, így ez a korcsolyatúra is. Menni kellett, mert ha elfárad őkelme és véget ér a rohangászás, akkor bíz nagyon hideg a tó jege a meztelen tappancsnak.

1 megjegyzés: