Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2016. augusztus 27., szombat

Magyarkút

2009.09.20-i bejegyzés az MJ - Vándor blogról.
Magyarkút szerepelt már a 2009-es év történései során, de itt a képen felül a történet is olyan, amit kár lenne feledni.
Az átvett bejegyzésen most sem változtatok, csak teszek hozzá kiegészítéseket, amiket zárójelben szerepeltetek.

- Párom (Melinda), Mariann leányom, és barátja (mostanra férje) Szabolcs, no meg Zsömike. A felvétel a közös nyaraláson készült "főhadiszállásunk" közelében.
Nem sokra rá (Zuvári eset), megint volt egy kutyás afférunk, elmesélem. Megjelent két nagytestű eb, és ugatva jöttek felénk.
Természetesen meghátráltunk, fő a békesség, meg még erősen élt bennünk az előző napi támadás. Az ebek csak jöttek, mi hátráltunk, és ekkor megjelent mögöttük "végre"a gazdasszonyuk is. Melinda kérte, hívja vissza az állatait, mert mi is tartunk tőlük, és Zsömit is féltjük, mivel előző nap majdnem széttépték.
Erre megdicsérte kutyáit, velünk pedig közölte, hogy ha azt akarjuk, akkor biztosan meg is támadnak minket, és a mi ölben tartott kutyánk a hibás. Szalonképes maradtam, mert ennyi, és ekkora állattal felesleges vitatkozni.
Különben is, a környék gyönyörű! -

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése