Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2016. augusztus 13., szombat

Rövidke pihenő

2009.10.28. Deseda tó környékén
Egy jó, kiadós gombakereső túra után jólesik egy kis pihenő. Jólesik kicsit leheveredni, legalább addig pihentetni a megfáradt kis lábacskákat míg a sztárfotók elkészülnek. Mint már korábban említettem Zsömi a gombakereső sétákra is rendre elkísért bennünket.

Gombát ő soha nem keresett, nem is próbáltam rá megtanítani. nem tudom.
Lehet sikerült volna, lehet nem. Jó ez így.
Míg mi keressük a kalaposokat -vagy ha úgy adódik csak kettesben-, addig ő jókat csatangol a közelünkben, fetreng a fűágyon, vagy leül s figyel bennünket. Elfoglalja magát. nagyon nem kell aggódni miatta, soha nem hagy el minket túl messzire s folyamatosan visszatekintget, szemmel tart. A vad nyomán sem megy el. Felveszi a szagot, tesz pár lépést, de nem viszi el a csábítás. Akkor sem, ha az orra elől ugrik el a tapsi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése