Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2017. április 6., csütörtök

Morzsi

2011.08.02-i bejegyzés a MJ - Vándor blogból

Így nézett ki Morzsi és Zsömi óvatos és gyanakvó ismerkedése. Jó rég esett szó és mutattam meg Morzsit Béla bátyámék hűséges kutyusát. Jó másfél éve már.
Még mikor a "Farkaskaland" íródott. Jó néhányszor jártunk azóta is náluk, de eleddig meg sem kíséreltük a két kutyus összeeresztését.
Most jött el a nagy találkozás ideje!

Elsősorban Zsömi miatt. Mint már több alkalommal is meséltem róla, bizalmatlan a nagytestű kutyákkal.
Vannak rossz tapasztalatai.
Most azonban Ildi javaslatára megtörtük a jeget. Ő úgy gondolta komolyodott már annyit a mi kis vörös zsiványunk és látták, szagról meg érezték is már egymás jelenlétét annyiszor, hogy nem lesz baj. Igaza volt! Nem lett. Bár szemmel láthatólag a haverság még messze nincs meg, de a kezdő lépéseken túl vannak. Nos hát, ez is még a nyaralásunk elejére esett, mint a Dera-szurdok.
Igazán jól kezdődött a hét mindnyájunknak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése