Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2017. április 10., hétfő

Zsömi nyaralt

Rendszerint a napját azzal kezdte -miután körülnézett a birtokon-, beleroskadt valahol a fűbe és süttette magát a reggeli nappal.

Ezt a napozást addig fojtatta, míg Melinda is süttette magát. Én ki nem fekszek a napra semmi pénzért. Két percig sem bírok megfeküdni. Dolgozni, vagy túrázni, vagy a csónakban ülni, úgy elvagyok a napon egész álló nap. Akár a hegyekben is a sziklák közt. De csak úgy feküdni! Nem is voltam én soha "modell kész". Csak ott vagyok szép barna -különböző árnyalatokkal-, hol kilógok a göncből.

Délután meg lementünk a Dunára és Zsömi fürdött, apportírozott. fürdött és megint csak fürdött. Nagyon bejött neki a víz a rekkenő hőségben. Azon a héten volt az idei nyár legmelegebb időszaka. Jól időzítettünk. Rákövetkező hét, mikor már kirándultunk naponta hűvösebb volt és néha csapadékos. Igazi kirándulós.

No és a Duna partján néha alkalmi haver is akadt. Lehetett kicsit ismerkedni, kicsit szocializálódni. Nem ártott az én morózus lelkületű kis barátomnak. Azért így birtokon kívül mindjárt nem volt akkora a vehemencia. Fejlődött ezen a téren.
Most már idehaza is kicsit türelmesebb a többi kutyával. Vagy csak öregszik?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése