Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2018. május 3., csütörtök

A "végeken"

2016.04.01-i bejegyzés a MJ - Vándor blogból

Tudom, ma egy olyan nap van, de nem verek át senkit. Ez itt a képeken a mai valóság. Ma készült fotók, mai állapotokat rögzít. Így néz ki a tavasz a végeken.

Még nem uralkodott el a harsány zöld, de már egyre több helyütt veszi át az uralmat, a természet szívós makacssággal illeszti vissza a tájba kedvenc színét.Erős szél volt ma -ma is- de azért a napsütötte részeken felkúszott a higany. Manapság inkább festett alkohol kúszik. Nem volt banánérlelő meleg, de azért jólesett. Mint Zsöminek az idei első mártózás. Nem bírta ki csak a szárazon! Kivételesen nem csónakkal, hanem a parton a víz mentén mentünk fel a végekig, egészen a madárlesig. Volt madár is.
Egy hattyúpár már birtokba vette az Aszalói-ág végét. Vélelmezem ott lesz a fészkük, hol esztendeje. Az a fészek az arborétumból is látszott. Meglehet ez is, de ahhoz jócskán kerülni kell egyelőre, mert a híd megrogyott mint a kredenc ajtó.
A gyors ígéret a gyors javításról pedig az ígéret fázisban megragadt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése