Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2018. május 21., hétfő

Rág az öreg rág

2016.04.22. Budapest.

Ezek a fotók akkor készültek amikor mi Nyíregyházán töltöttünk pát napot és oda Zsömit a szállodai elhelyezés miatt nem vihettük magunkkal. Addig Szato és Pöti gondjaira volt bízva.

Bár ismeri és szereti őket, azért meggyűlt a bajuk őkelmével. Jószerivel enni sem akart az első napokban csak búslakodott.
Pöti mesélte, hogy be akarta költöztetni magához, bevitte még a fekhelyét is, hogy érezze a közelséget, törődést, hogy felvidítsa. De oda sem volt hajlandó menni, visszafeküdt oda ahová én eredetileg letettem a fekhelyét és mondtam neki: - maradj itt! Ott maradt hát!
A rágót fájdalomdíjként kapta a napokért.

(Most vissza kellett ugranom az éven belül az időben, mert sajnos elnéztem a dátumokat. De ami késik az nem múlik. Lényeg, hogy a képek megvannak s nem veszik a történés a feledés homályába.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése