Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2018. május 10., csütörtök

Pihenő

2016.07.23. Deseda

A horgászat kőkemény meló, ezért hát azt én végzem, ők addig pihenhetnek. Zsöminek sem ártana egy függőágy, de nincs. Ennek hiánya lehet az ok, hogy idővel elunja a partot és bekéredzkedik a kocsiba. Mániákus az öregúr e tekintetben.
Igazán nagyot, a hátsó ülésen berendezett vackán tud pihenni. Kiérkezés után felfedezi a helyet, átkutatja minden zugát, majd letelepszik valamelyikőnk mellé szemlélődni. No persze, szemlélődés közben kiköveteli a simogatást. Mikor ezt is elunja, újabb szemle, kutakodás, mászkálás, közben párszor átbújik a zsinór alatt, de legalább akkor van "kapás". Ha már mindennel végzett, mindent tud, mindenbe beleunt, letelepszik a kocsiajtó elé és olyan feltűnően fixírozza ami igazán egyértelmű. Onnét azután már kirobbantani sem lehet, legközelebb csak odahaza száll ki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése