Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2018. május 6., vasárnap

Megérdemelt pihenő

2016. április 15-i bejegyzés a MJ - Vándor blogból

- A fotó tegnapi. Kivételesen nem csúszásban közlök.
De csak a fotót nem. Ideális időjárás volt tegnap egy kis pihenőre, feltöltődésre, regenerálódásra. Zsömi pedig nagyon rászolgált. Nagyon megérdemelte.
Az úgy kezdődött, hogy Melinda észrevette, mozog az egyik zápfoga.

Nagyon mozgott. Megfogtam két ujjal, kicsit megmozgattam, s zsupsz! Kihúztam. Már csak annyi tartotta a helyén, hogy jószerivel a szeme sem rebbent.
Irány a doktornő! Amúgy is, épp oltásideje volt Zsöminek, hát megmutattuk a fogazatot is, meg a hátán egy kisebb bőrkinövést is, amit meg elharapott.
A diagnózis, sok a fogkő, a hátán lévő öregkori s jóindulatú, de mivel megpiszkálta jobb eltávolítani. Időpont s így is lett. E hét hétfőjén. A fogkövek eltávolításán kívül, még eltávolításra került két alsó metszőfoga is. Nagyon megdőltek előre. Ezek igen aprócskák voltak amúgy, alig látszik a hiány. A megmaradt fogai gyönyörűek lettek. Fehérek.
A hátán pedig most visel négy fémkapcsot amit majd jövő hét szombaton viszünk vissza a rendelőbe.
Szóval, rászolgált szegényem a kikapcsolódásra. Élvezte is a szórt napot, a langy időt.
Mellesleg mondva, jól viselte a traumát. Az altatásból kicsit kótyagosan kelt, de sem a beavatkozás előtt, sem az ébredése után nem hányt. Én úgy látom, jobb lett a közérzete, s nem vette zokon a kis "kínzást".
Török Tímea doktornő megint jól döntött, s remekelt. Köszönjük! :) -

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése