Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2016. április 19., kedd

Kedvencünk kedvence

Ne kérdezzétek, miért? Nem tudom.
De tény, hosszú ideig, megmagyarázhatatlan vonzalmat érzett Zsömi, ezen papucsom iránt. Csak ezen párért rajongott. Kábé, míg megvolt.

Minekutána a pacsker selejtezésre került, utóda már nem érdekelte őkelmét.
Addig bezzeg! Addig az volt, ha kiléptem belőle, már birtokolta is. A képen látható módokon. Nem rágta, nem vitte, csak rátelepedett. Mellesleg, itt jegyzem meg, Zsömi soha nem tett tönkre a lakásban dolgokat. Tiltás sem kellett hozzá. Nem "olvasott" ki könyvet, nem fogyasztott el lábbeliket s más viselni valót, ne rágott bútorlábakat s egyéb használati tárgyakat, stb, stb. Hogy, miért nem?
Na, ezt sem tudom. Azt szoktam mondani, veleszületett intelligenciája is van.

4 megjegyzés:

  1. De ééédes!! Naná! Gazdi szagú..., meg a fene tudja hogyan választanak kedvencet.
    Az én kutyámtól kölyök korában rojtos pizsamákkal jártunk. Különösen a 8 éves Olivér fiam gatyájába akasztotta a fogsorát és ő úgy járkált, hogy a kutyát húzta. Hihi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ez az! Nem egyszerű az észjárásukat lekövetni.
      Pizsamáról jutott eszembe. Pöti nem tűrte, hogy Zsömi addig rátegye a lábát, míg pizsamában van. S megtanulta. Azóta is, neki a pizsama érinthetetlen szentség. :)

      Törlés