Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2016. április 13., szerda

Mozgalmas után ...

Mozgalmas, eseménydús esztendő után egy újabb mozgalmas és élménydús következik. Aki követte az eseményeket, Zsömi történetét, útját, bizonyára észrevette, a 2007-es esztendő nem egy unalmas éve volt.

A halál árnyékából kibújva belevetette magát az életbe.
Nem írok összegzést, pláne nem belinkelve, mert másból nem állna ki az oldal mint egy nagy felsorolás. Rövidre fogva, tizenötnél is több vártúrát nyomott le, s azokon felül, megfordult számos más jelentős, látványos helyen is. Majd még, szőrmentén érintve lesznek ama események, mert úgy gondoltam, hogy Zsömi barátom életének történetét összefoglaló sorozatban, vándorlásairól, ötévente összeütök egy rövid összefoglalót, s hát a 2008-as esztendő megnyitásával, most lépünk bele az ötödik esztendőbe.
Ez az év sem telt unalmasan. Ha annyi vártúra nem is lesz benne mint a megelőző évben, de közel. S még a többi. Voltak mozgalmasabb, sűrűbb éveink mint például ezek, s voltak kevésbé.
A szinte már szokásossá, "napi rutinná" vált dolgaink, mint például a Deseda, vagy az erdő, arborétum járás, gombászást nemigen hozom elő, csak szőrmentén, no meg ha eszembe ötlik valami szép emlék egy szép fotó kapcsán.
A világért sem panaszként említem fel, de azért megjegyzem, nem annyira egyszerű összevadászni a rég múlt dolgaink történéseit, képeit, azokat nagyjából sorrendbe is rakni. Oszt megesik, hogy utólag ugrik be valami lényeges s akkor annyi a sorrendiségnek. De sebaj! Lesz ez még nehezebb is.
Majd ha a két blog, az időben összeér, és akkor még a kettőt is össze kell illeszteni a képekkel és a történésekkel.
Már nem vagyunk messze, az MJ - Vándor 2009-ben indult. Rajta hát! Hadd szóljon!
Érdekel, merre s hol járt, hogy élt s él Zsömi az igaz Vándor? Tarts hát velünk! Mi tapossuk az ösvényt, csak lépj a nyomainkba. Csak a nyomainkba!

2 megjegyzés:

  1. Tapossuk azt az ösvényt együtt. Igen, nagyon nehéz a régmúlt eseményeit idősorrendbe rakni.

    VálaszTörlés