Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2016. április 8., péntek

Szigetvár

2007.12.29. Szigetvár
Úgy vélem ez is azon erősségek sorába tartozik, amelynek történetéről szót nem érdemes ejtenem, mert elmondtak már mások mindent.

Tettünk egy jó havas sétát, készítettünk pár jó képet, Zsömi ismerkedhetett. Nem mondom, hogy szerzett barátot, mert ő nem oly könnyen adja a barátságát.
Nem is ez a helyes kifejezés, hogy nem könnyen, inkább nemigen adja. Ritkán.
Alaposan megnézte magának ezt a tolakodó idegent, volt kis morgás, kis hátszőr borzolás, de szerencsére a bunyó elmaradt.
"Szép" is lett volna egy újabb összecsapás Szigetvár falai alatt!
Meg nem tudom mondani, hány alkalommal voltam már itt, Zsöminek viszont ez volt az első út.
Nem terveztem a vár belső bejárását, tán már nyitva sem volt mire odaértünk, meg amúgy, nálam ez is azon várak sorába illeszkedik amelyekért kívülről jobban rajongok. Körbejártuk.
Mint ahogy két esztendő múltán is. Ennek a két látogatásnak a válogatott képanyagához nyitottam egy albumot, amit ha érdekel egy ugrással könnyen elérhetsz, katt: ide!

1 megjegyzés: