Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2016. december 30., péntek

Ágyikó

2010. november 30-i bejegyzés a MJ - Vándor blogból.
Íme Zsömi és az ő vacka, no meg az egyik pomponná silányított rágókötele. Elképesztő egy "figura", órákig képes hanyatt fekve aludni, pihizni.
Ilyenkor részleges süketségben szenved, rendszerint nem reagál az első szóra. Legegyszerűbb dolog, valamiféle evéssel kapcsolatba hozható zörgést produkálni, elég az evőeszközök csengése is és azonnal visszatér a hallása. Sőt! Hihetetlen sebességgel képes felébredni, elhagyni a fekvőhelyét és felbukkanni a konyha, vagy az étkező környékén. Majdhogynem telekinetikus a felbukkanó képessége! Öreg csont, 2004. február 13-n került hozzánk úgy félévesen.
Illetve rosszul mondom -nem öreg- mert kistestű kutya lévén még csak középkorúnak számít. Nem egészen helytálló az a vélekedés, hogy emberrel összehasonlítva egy életév hét évnek felel meg. Bonyolultabb ennél a kérdéskör, nem is untatok vele. Zsömi esetében azonban most nagyjából egybevág az állítással, úgy ötvennek vélelmezhető. Utolért engem! No majd márciusban tartunk egy közös szülinapozást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése