Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2016. december 29., csütörtök

Kötél

2010. november 26-i bejegyzés a MJ -Vándor blogból.
Kötél. Volt! Míg Zsömi kezelésbe nem vette. Imádja ezeket a fonott rágóköteleket.
Én meg imádok porszívózni!
Ez a kötél sem sokáig bírta egyben, mert nehezen tűri a rajta lévő csomókat és addig-addig ügyködik vele, mígnem kibontja és onnét kezdve a kötél sorsa megpecsételődött.
A csomók megoldása után már nem tart sokáig a kötél teljes kivégzése és máris rendelkezésére áll a pompon. Röviddel azután, meg kettő! Pompon állapotában, mikor ha megrázza és végighurcolja a lakáson -márpedig naponta többször is megteszi- repkednek a fonal darabkák szerteszéjjel. Én meg porszívózok reggel, délben, este! Nem hazudok -mint egyes khm...-tényleg! Nincs szívem elvenni tőle és eldobni, mert nagyon szeret vele ügyködni, ráadásul közben edzésben tartja a rágóizmait is és a fogait is tisztítja.
Porszívózni meg amúgy is kellene, így aztán eggyel több vagy kevesebb oly mindegy.
Mindent a kedvencért!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése