Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2017. február 11., szombat

Két dudás ...

2011.04.06-i írás a MJ blogból

Jól van már no! Nem úgy gondoltam a dudást. Nem kell mindjárt kötözködni!
A manóba, hogy még címet is mennyire nehéz választani. Pláne, hogy meg is fértünk egy csárdában. Akarom mondani erdőben. De meg ám. A közös erdőjáró túránkon csináltuk Pöti leányommal ezeket a képeket. Nem beszéltünk össze és mégis szinte másodpercnyi pontossággal csattant a két gép. Két kép született, két emberről. Rólunk. Apa és leánya.

Na és Zsömi! Rajtam jól látszik, milyen öltözetben nem szabadna erdőbe menni. Nem elhanyagolandó a kullancs veszély, Somogy kiemelten fertőzött.
Bizony zárt szárú öltözet dukál. és magas szárú cipő. Nem árt enni a "Polibét" és a fokhagymát -mert ártani biztosan nem árt- csak nem vagyok biztos a kullancs elleni hatásosságában. A jó öltözet azonban biztos elhárítás. Engem is az öltözet szokott megóvni. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy egész életemben hányszor csípett meg kullancs.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése