Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2017. február 22., szerda

Pihenős nap

2011.06.25. Deseda tó Aszalói-ág.
Kis rejtett zúg a nádfalak mögött. Egészen a végeken. Itt épült meg azóta a madárles s hát mostanság már nemigen lehet csónakkal feljönni csak késő ősszel mikor már a fagy ok elvitték a vízitököt, vagy kora tavasszal mielőtt kihajtana. Mostanra már, az egész felső részt uralja ez a növény.

No de! A madárles meg a vízitök uralom manapság van, ezek a képek meg akkor. Lassan hat esztendeje. Gyönyörű napsütötte időben. Pihennek a lányok!
Gondolom kis horgászat is volt, meg kikötés az arborétum partján rövid sétára, mert az egyik fotón ott van a felszerelés, másikon meg az öreg fűz a csónakkal, no de hogy fogtunk volna valamit? Ki emlékszik arra már?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése