Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2017. február 12., vasárnap

Medve ...

2011.04.13-i írás a MJ blogból

Ezen az éven is felkerestük a medvehagymást. Szép nagy erdő, dombos terep, hatalmas területen tenyészik a medvehagyma. Melinda fedezte fel esztendeje ezt a területet és bár az idén először máshol próbálkoztunk a gyűjtéssel végül csak itt kötöttünk ki. Okkal.

Másutt is találtunk ugyan, de nem ennyit egy tömegben. Csak szórványosan. Itt óra sem kellett az éves mennyiség begyűjtéséhez. Medve az idén sem jött, így megint Zsömi lett a fotómodell a zöldségben. Ez neki nem újdonság már, megmutatom hová telepedjen le és türelmesen veszi a gazdi bolondériáját. Addig nem mozdul, míg engedélyt nem kap rá. Ebben fegyelmezett a "srác". Végül is majd mindenben, lelkében hatalmas megfelelési kényszerrel küzd szegényem. Nem baj. Általában sikerül is neki a megfelelés, ritkán kell szóval dorgálni. A gyűjtés alatt eleinte többször is jelezte szándékát a távozásra, mert lombkorona szinten nagy szél tombolt, egymáshoz csapkodta az ágakat, csikorgatta az égerest. Aztán beletörődött, hogy várnia kell az indulással, mellém ült és nem is igen mozdult onnét. Csak figyelte az erdőt, meg minket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése