Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2018. január 23., kedd

Ránk hozta a frászt

2014.07.18. Örvényes
Késő délutáni, esti programnak szalonnasütést terveztünk tábortűzzel. Örvényesen két szálláshelyen laktunk, egy utcában srégen majdnem szemben egymással.
Ahol mi laktunk Zsömivel ott nem álltak a feltételek a gyújtogatáshoz, ezért hát átcuccoltunk az akcióhoz.

Ment minden mint a karikacsapás. Pattogott a tűz, szálltak a jó illatok, készült a sok finomság. Ez roppant mód tetszett őkelmének is. Az evés meg pláne! Majd ahogy a kaja elfogyott, kezdett sötétedni, mi átcsaptunk beszélgetős sörözésbe, őkelme elunta a társaságot. Mi hibánk is volt, mert nem figyeltünk rá eléggé s ezen besértődött.

Mikor indultunk volna a szállásunkra nem volt sehol. Eltűnt mint szürke szamár a ködben. Pedig se nem szürke, se nem szamár és köd sem volt. Olyannyira bedurcizott, hogy a szólongatásra sem bújt elő. Gondoltuk hazament. Ott sem volt! Soha nem volt jellemző rá az elkóborlás, de akkor azért sikeresen ránk hozta a frászt. A két háznál sehol, az utcán nincs akkor hol?
Bebújt sértődöttségében a csalitosba! Még mikor rátaláltunk is durcáskodott.
Be kellett menni érte, akkor készítettem a fotót is. Vakuval látszott, anélkül csak annyira mint egy elfekvő gidácska az éjszakai erdőben, a magas aljnövényzetben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése