Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2018. január 28., vasárnap

Zsömi pihen

2014.07.23.
Verőce - Magyarkút
Zsömi pihen. Nyaral. Mindig is imádta a magyarkúti napokat!


Egy panelban élőnek, az a völgybe szorított üde s friss levegőjű csendes kis üdülőfalucska maga a csoda!


Pihenés itt, pihenés ott, pihenés amott, kis napfürdő, kis ténfergés, csend, nyugalom, békesség, ... Mi kellhet még?

A kirándulások. A séták a nagy Duna partján, a fürdőzések, az innét elért várak. Nógrád, Drégely, Salgóvár a Börzsönyben, s még számos ma már romos erősség! Micsoda túrák voltak!
Volt olyan nyaralásunk, amikor egy héten belül három alkalommal is felmásztunk Drégely romjaihoz!
Kapásból már meg nem mondom, Zsömi hány alkalommal járt Drégely falain, vagy mondjuk Nógrád romjain? Mindegy is. Ott volt, az a lényeg. Velünk volt!

2 megjegyzés:

  1. Nagyon jó ötlet volt, hogy megörökíted emlékeidet a kutyáddal, Talán így enyhít majd a végső búcsú fájdalmán. Bár ki tudja, van amikor semmi nem hoz enyhülést, még évek múltán sem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Én sajnos pont fordítva számítom. Nem fogja enyhíteni. Sőt! Nem tudom miként fogom megélni mikor az utolsó bejegyzést kell írnom? Egyáltalán miként fogom megírni? Remélem még sok időnk van addig!

      Törlés