Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2018. január 10., szerda

Vörös vándor

2014.03 31. bejegyzés a MJ - Vándor blogból.
A fotók 2014.03.29-én készültek, azon a napon mikor körbejártuk a Deseda tározót. Teljes kört.
Ennek a hosszú túrának volt az első bejegyzése a "Kacsák" címen írt pársoros, párfotós és a túrán készült  fotóanyag pedig a "Deseda teljes kör" címet viselő albumba került. 234 képkocka a Desedáról és környékéről.


- Természetesen, Zsömi is részt vett a Deseda körtúrán. Könnyű is volt neki, meg nem is! Könnyű, mert ha melege volt, akkor egyszerűen besétált a vízbe és hűtötte magát.


Nehéz volt viszont a kurta lábacskák és a kor okán. Igencsak szaporázni kellett ezen a hosszú távon és a tíz év már szép kor. De jó a kondi!
Ez itt épp nem egy szép szakasz. Hőségben, porban a készülő kerékpárúton a 67-es út hídja előtt.



Ez az igazi! Ismerős terepen az arborétumban. Napsütés, friss fű hempergőzni, pihizni egyet.


Hűs tóvízzel öblíteni le az út porát és az ebédet. Belakmározott őkelme, kellett a kalória.








Kaposfüred szőlőhegy alatt, szemben a félsziget csúcsa rejti a Répási-öböl bejáratát és a fahidat (2.kép). A kanyar után, még jócskán volt vissza! -

Azóta természetesen már befejeződtek a kerékpárút miatti munkálatok, a kerékpárút elkészült, a tó körbekerekezhető. Számos más munka is elkészült azóta, de hát azoknak nem most és nem itt van a helyük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése