Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2018. április 3., kedd

Dunai fürdő

2015.11.20. bejegyzés a MJ - Vándor blogból
Visegrád alatt.

Azt nem lehet állítani, hogy oly rettenetesen magas vízállással kellett volna megküzdeni. Helyenként nem. A Szentendrei-sziget felső csücske kisebb vízállásnál sekély, zátonyos. Remek fürdőző helynek tűnik. Pöti mesélhetne róla!
Mi akkor nem mentünk át a szigetre, Zsömi a Szentendre felőli oldalon, Visegrád alatt mártózott meg. Az örök rejtély marad, hogy mi okból szereti minden víznél jobban Dunát? Imád benne fürdőzni!Lelkesen küzd a sodrással s alig kiér az apport fával, már lesi is, hová vetem vissza? Oszt uzsgyi! Fürdőzés a Dunában egyike azon helyzeteknek, mikor őkelmén minden látszik, csak épp a kora nem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése