Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2018. április 30., hétfő

Zöldövezeti

Az öreg harcost, minden alkalommal, ilyen szép, zöldövezeti fehely várja, amikor meglátogatjuk az igazi gazdit Budapesten. Ezt a fekhelyet Zsömi választotta ki, itt igazán jól érzi magát amikor pihenni akar.

Ott kíváncsiskodik a ketrec sarkában Beni is. Ha Zsömi a plédjén heverészik, akkor Beni feltűnően sokat tartózkodik a sarokban. Zsömi pedig, mint aki tudomást sem vesz róla. Pedig dehogynem! Csak épp tudja őkelme, úgysem férne hozzá. Bezzeg mikor Beni kint lófrál! Akkor aztán akkora az izgalom, de akkora ... Akkora, hogy Zsömit jobb kézben tartani. Szándékosan nem hiszem hogy kárt tenne Beninek, de hát ugye, nagy a súly és az erő béli különbség.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése