Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2018. április 16., hétfő

Hattyú család

2015.december 04-i bejegyzés a MJ - Vándor blogból

Három fióka maradt meg a nagycsaládból, ők viszont már anyányiak, szépen fehérednek. Már azon is csodálkoztam, hogy még együtt a család. Hát még azon, mennyire kíváncsiak s bátrak.

Zsömi kíváncsisága s bátorsága már korántsem lepett meg, megszokta már a nagy madarakat s amúgy sem idegen neki a tollas jószág. Sanyi papagájjal nagy haverságban vannak, Sanyi előbb került hozzánk mint Zsömi, volt ideje hozzászokni a zajongó tollasokhoz. Ha a "bájgúnár" úgy érezte már túlságosan közel vannak, akkor rásziszegett Zsömire. Szemtelen madár. Nem mi mentünk hozzájuk, ők jöttek a csónakhoz. Lehorgonyozva üldögéltünk, én tanítottam úszni a gilisztákat mikor beúszott a család. Olyannyira közel jöttek, néha arra gondoltam tán csak nem beszállnak a csónakba? Mikor eluntak bennünket szépen ráúsztak az etetésre és felszedegették a fenékről a pontyok csalogatására kiszórt csemegekukoricát. Ők az szedték fel, én meg a horgonyokat. Amúgy is ideje volt menni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése