Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2018. április 5., csütörtök

Mi ketten "álcaruhában"

Ezzel a fotóval jelentettem be a Zsömi blog megszületését 2015. november 25-én. A közös képünk még 2004-ből datálódik.

2004-ben én még aktívként hordtam a "tehéntarkát", Zsömi pedig nagyon fiatal volt, 2004-ben került hozzánk. Én meg akkor még igen fiatalos.

Jöjjön hát a bejegyzés 2015.11.25. MJ - Vándor blogról

Tisztelt olvasó!
Új blogot indítottam '15.11.17-én s úgy gondolom, mostanra, hogy már a negyedik bejegyzést is megírtam, főbb vonalaiban ki is alakult. A blog a főszereplőjéről kapta címét: Zsömi.
Ez a blog Zsömiről fog szólni. Nem rólunk Zsömivel, hanem Zsömiről velünk. A hűséges társ, barát, kísérőnk, ahol volt van s majdan lesz. Az igaz Vándor története immár 13. esztendeje íródik, nem lesz kis feladat dokumentálni.
Amennyire lehetséges, megpróbálom időrendben. Amennyire lehetséges.
Ezért hát, a jelen történései továbbra is itt az MJ - Vándor címen jelennek meg, a múlt pedig amott a Zsömi cím alatt, s reményeim szerint majd időben összeérnek a történetek.
Tisztelt olvasó! Ha emitt jársz, meghívlak hát, tekintsd meg az új blogot is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése