Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2018. december 7., péntek

2005. Hófehér boldogság! - 15 év animáción (III.)

2005. Közös játék - Kaposvár (Nagy hóban)

A fotókból pár darab már bekerült ebbe a blogba, hisz Zsömike élettörténetének része volt a 2005-ös nagy hóhelyzet is.

Most, ezen az animáción, megnézhetitek az összes akkor készített képet. Nem hagytam ki egyet sem. Tíz képkocka, tíz pillanat egy kicsit megmozgatva ... s hát helyenként, mintha tényleg "életre kelne".
Nekem életre is kel. Tudom, mennyire szerette a havat, mennyire szerettük a havat. Tudom, mennyire szeretett benne játszani, szaladgálni, szimatolgatni. Tudom, mennyire szerettünk benne játszani. Szerettük! Szerettünk. Mindent.
A telet, a havat, a játékot, az együttlétet, a világot, egymást, másokat. Boldogság volt. Hófehér, tiszta boldogság!

2 megjegyzés:

  1. Hófehér, mint az igaz szeretet lehet, meg a tiszta boldogság, ahogy írtad. Még mindig fáj a szívem, amikor idejövök, mert tudom a Tiéd is. És nemcsak Zsömiért, ilyenkor ha jönnek az ünnepek, duplázódik, triplázódik minden. Öröm is, fájdalom is. És mindkettő könnyeket csal az ember szemébe.
    Azért jó látni Titeket, még ha el is múlt már minden, az emlékek megmaradtak, itt is, a szívben is.
    Vigyázz magadra, nem minden nap "terem" jó ember a Földre.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igaz kedves Zsuzsanna! Még mindig fáj. Nagyon! Szinte minden napra jut valami ami könnyeket csal elő. Azt hiszem, ez még jó ideig lesz így.
      Köszönöm szépen! Sokáig leszünk még láthatók. Sok az emlék. Nem tudom, hogy meddig fogom felidézni, de most azt gondolom még igen sokáig. Talán, ha egyszer a lelki erőm nagyobb részét is visszaszereztem, talán akkor belefogok és megírom egy történetben is. Folyamatában a 15 évet. Nem hitegetem én magam, hogy abból könyv lesz, nincs is meg rá a képességem. De elektronikusan meg lesz s talán majd az unokáim elolvassák.
      Vigyázok. Kérlek Te is azt tedd! Nagy megtiszteltetés egy jó embertől ha maga mellé sorol! Szívből köszönöm! És barátsággal! :)

      Törlés