Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2018. december 16., vasárnap

Már egy hónapja ...

2018.12.16.

2018.11.16. egy hónap telt el azóta. Egy hónapja nincs itt ... és mégis itt van.
Nincs velünk ... és mégis velünk van!

Most ez a komód áll ott ahol Zsömike fekhelye volt. Nem azért került oda, mintha az segítene ha betöltöm vele legalább a térbeli űrt. Hát nem is segített! Sőt!

Halála óta igen sokszor volt, hogy az alacsonyan járó téli nap pont oda sütött. Délelőtt. Mikor idehaza voltam szinte minden nap. A sors fintora, vagy nevezzük véletlennek, de akkor is megnyíltak a felhők a megfelelő időben, egy rövid időre, ha addig teljesen borult volt az ég.
És odahullatta sugarait, fényét!
Nagyon nehezen viseltem, mert Zsömike telente imádott a "jutalom" napsütésben heverészni, és hát igen nagyon nehezen viseltem, mert rásütött halott kis barátunk testére 2018.11.16-án is.
Ma nem. Ma nem volt napsütés. Nem sütött be. Ettől sem lett könnyebb a szívem!

1 megjegyzés: