Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2016. május 31., kedd

Drégely

2008.07.30. Drégely vár
Most, hogy nekifogtam volna a bejegyzésnek, jöttem rá, még eddig nem is készítettem albumot Drégely váráról. Döbbenet!
Pont arról a várról, amelyik az egyik kedvencem, amelyikben tán legtöbb alkalommal jártunk s bizony járt Zsömi úr is.
Volt olyan nyaralásunk, mikor egy hét leforgása alatt három alkalommal másztuk meg a hegyeket a várig. Útközben minden alkalommal szedtem össze egy kisebb csokorra való erdei virágot s letettük az emlékhelyre.

Nem viccelek, nem ferdítek, bíz az anno így volt. Zsömi is vigyázzba vágta magát, ő is tudja, megjár a tisztelet a hősöknek. Amúgy, rettenetesen élvezte a 2008-as túrát, akkor még nem voltak tömegjelenetek a várban, szabadon kószálhatott hát. Mindent megtekintett!
A hiányosságot pótoltam, az összes akkori képet felpakoltam a Drégely albumba válogatás nélkül. Főszereplőm rajta van jó néhányon. Megnézed? Hisz tudod, nem? Kis ugrás. Katt: ide!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése