Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2016. május 2., hétfő

Váci séták

2008. Vác
Napra pontos dátumok a fotókon. Ehhez a bejegyzéshez csak s kizárólag olyan képeket válogattam össze, hol Zsömi is látszik.

Nyilván, a séták során több más fotó is készült, leginkább a városról, nevezetességeiről.
Nem láttam indokoltnak fotóalbumot is nyitni, hisz Vác olyannyira ismert, tán nincs is ember kinek újat tudnék mutatni róla. Legfeljebb Zsömivel ...


No persze, a tamáskodók most mondhatják: -hisz ezek csak egy vízparti képek. Víz, kövezés s más semmi.



Hisz végül is ... igen.
Azért azt hozzáteszem, a víz a Duna, a part pedig Vác, a sétány.
Ki nem hiszi, járjon utánunk!


Kálvária domb.
Újra idefent. Pötinek is megmutattuk.
Csak úgy közbeszúrom, nem messze innét van egy gyurgyalag telep. Ki még nem látta a repkedő drágaköveket, hát van oka a hiányérzetre.


Vác olyan város, hol mindig mikor arra téved az ember, érdemes parkolóhelyet keresni, kiszállni és nagy sétákat tenni. Szép város, rendezett, sok látnivalóval.
Nem árulok el nagy titkot, ha most megmondom, koptatjuk majd még a váci flasztert.

4 megjegyzés:

  1. Höhö! Az a két lány a Zsömivel és a remekül megépített nyári lakra emlékeztető fotó a legjobb! Persze csak hangulati szempontból. A kutyus most mennyi idős? Kérlek az én blogomon válaszolj, félek elfelejtek visszajönni a válaszért!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük szépen! A lányok is örülnek az elismerésnek. Zsömi már a 13. évét tapossa.

      Törlés
  2. Zsömit elviszed műtétre! A szemével. Én nagyon gondolkodom rajta.
    Előttünk sétáltató számolt be arról, hogy az újonnan kimarkolt árkokba bele esik a kutyus időnként, rosszul lát. Sok pénzbe kerül, de szerinted ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pár hete voltunk vizsgálatokon, annyira még nem komoly a helyzet a szemével. A fogai okoztak gondot. Hármat el is vesztett és a fogköveit kellett leszedni. Ha annyira rosszul látna s amúgy meg egészséges -mint ahogy az is- akkor biztosan bevállalnám a szemkorrekciót. De reméljük nem lesz szükség már több nagy beavatkozásra. Élete során már négyszer lett altatva, műtve. Már az altatástól is féltem.

      Törlés