Leírás

A hűséges társ, kísérő, barát, az igaz Vándor ... Élete, történetei, kalandjai. Egy igaz élet igazi történetekkel, igazi kalandozásokkal. Ő Zsömi, az Igaz Vándor!

Kérés

A képek általában illeszthetők az íráshoz. Általában igen, ritkábban nem. De akár így, akár úgy, az enyémek, mint ahogy a szöveg is. Elviheted ha kell, nem bánom, de ahol "leteszed" ott említsd meg, tőlem való! Köszönettel: MJ

Keresés

"Inkább azt mondom el, hogyan élt." (Az utolsó szamuráj. 2003)

2016. május 28., szombat

Regéci vár

2008.07.27. Regéci vár
Fantasztikus egy túra volt! A kései időpont miatt hangulatában is, mert nem mindennapi látvány a várhegyről nézni a napnyugtát.


Kissé megcsúsztunk időben, de ez Zsömit izgatta a legkevésbé. Legalább teljesen üres várat kapott, rajtunk kívül, már csak a hajdanvolt várvédők lelkei kóboroltak a falak közt. Szabadon kóborolhatott őkelme s fedezhette fel a vár minden zugát.

Meg is tette. Nem volt könnyű olyan fotót készíteni amelynek látószögében még ő is megmaradt egy exponálásnyi időre. Hamar leszaladt a képről.

Míg válogattam az archívumban, megnéztem a rögzített adatokat, az első kockát 19.47-kor rögzítettem, az utolsót meg 20.35-kor.
A 2008-as látogatás képeiből már válogattam egy kisebb albumnyit s legutóbb ahhoz tettem hozzá a 2016-os fotókat.
Ha megnéznéd, akkor ahogy szoktad, tedd meg a kis ugrást az albumig, katt: ide!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése